Konvertering är inte SEO men viktig

Jag anser fortfarande att SEO först och främst handlar om, och ska handla om, att skapa förutsättningar för att en webbplats ska få relevant trafik genom strategiska positioner i sökresultatet.
Konvertering är inte samma sak som SEO men viktig.

SEO och mer trafik inte alltid lösningen. En förutsättning för ett bra resultat är att webbplatsen konverterar. Konvertering är inte SEO men de hör ihop. Läs mer

Seoanalys i förbifarten

Det behöver bara ta några sekunder för att avgöra om en sida är sökmotoroptimerad eller ej och på en minut kan man bilda sig en ganska bra uppfattning om hela webbplatsens förutsättningar.

snabb seo Läs mer

Svensk SEO, den vänligaste av branscher!

Jag och många med mig hade idag inte haft lika stor kunskap och erfarenhet av sökmotoroptimering om det inte vore för andras hjälpsamhet och vilja att dela med sig av sin kunskap. Svensk SEO är för det mesta den vänligaste av branscher.

svensk seo

Det finns inte så många bra böcker om sökmotoroptimering och med tanke på Googles och sökmotoroptimeringens utveckling så är de få böcker som finns nästan inaktuella när de lämnar tryckpressarna. Därför är jag oerhört tacksam för att det finns personer  som Urban Grotherus och Magnus Bråth. Läs mer