Fredagen den 13

Fredagen den 13, en dag som anses föra med sig otur och dagen har också gett upphov till en serie rysarfilmer med samma titel Fredagen den 13:e.

Jag kan bara konstatera att det stämmer. I den utlysta SEO-tävlingen, som pågick till och med fredanden den 13,  hade alla otur. Inte en enda av de tävlande  klarade av att få alla rätt. Det gav mig som domare i tävlingen en rysare att kora vinnare.

Domarens motivering

 Vi tar frågorna och de ”rätta” svaren först:

1) Search Irretation = Search Integration
2) Ajjabajja = Jajja
3) Sandwich search = Doublesearch
4) Socialmedianys = Mediaanalys
5) Sinnesnärvarosök = Searchminds
6)  Leta mintsmak = Searchmint
7) Clutter SEO = Brath AB
8) Out of date = Getupdated
9) At least not worst online = Be Better Online
10) Unvisible on top = Topvisible

Nu för att inte vän av ordning skall muttra över att en del av orden faktiskt kan syfta på fler företag än vad som står där. Så det stämmer bra det, men det är jag som är domaren, enväldig dessutom.

Och jag lät fråga 7 vara den som fällde utslaget av vinnaren. Den svarade samtliga utom en person fel på.

/Urban Grotherus

Jag kan mest om seobranschen

Vinnare SEO-tävlingenStort grattis till Nicklas Larenholtz och även ett stort tack för att du valde att medverka i denna  lilla tävling. Avgörande till vinsten var att han lyckades svara ”rätt” på den fråga som de andra tävlande föll på. Bra jobbat! Länken finns i rubriken ovan, som utlovat. En förtjänad länk, helt i linje med Googles riktlinjer:)

Hoppas att ingen företrädare för något av de sökföretag som ingick i frågorna uppfattade denna ”ofrivilliga” medverkan som något negativt. Syftet har inte varit att få något av dessa företag att framstå som vare sig bättre eller sämre än något annat, utan just skoja till det lite med namnen och få till en lite klurig fråga.

Publicerad i SEO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *