Hem » Blogg om sökmotoroptimering (SEO) » Nu startar vi byrån Oxit tillsammans

Nu startar vi byrån Oxit tillsammans

Nu är det klart. Jag, Håkan Persson, har startat byrå tillsammans med Anders ”AndersIvar” Karlsson. Även Mensur Muhic kommer arbeta i bolaget, som är tänkt att heta Oxit, redan från start.

Våra tjänster, som inom kort presenteras på Oxit.se, kommer till största del handla om att hjälpa företag, både mindre och större, att hitta nya kunder online.  Självklart kommer sökmotoroptimeringen få en central roll, ja större roll än tidigare då vi nu får mer kapacitet. Det blir nu möjligt att ta oss an riktiga utmaningar som kräver arbetsinsatser lite utöver det vanliga.

Anders är knappast ny i branschen. Han har varit med och utvecklat framgångsrika företag under stark expansion, varit med och startat SEO-byrå tidigare, drivit flera webbutiker och har senast fram tills nu arbetat som VD för webbutiken Tonerlagret.

Mensur Muhic har bra koll på vad som händer online. Han var med och byggde webbplatser redan i slutet av 90-talet. Sedan dess har han jobbat med IT på företag som Electrolux och IBM med flera. Han är en klippa på att hjälpa företag att exponera sig lokalt och han är riktigt bra på att se helheten tack vare sin långa erfarenhet.

För egen till tycker jag att det ska bli spännande att få jobba mer med ehandlare och då i team. Sökmotoroptimering (SEO) till webbutiker är något jag jobbat och jobbar mycket med redan nu. Resurserna har dock varit begränsade så nu finns det helt andra möjligheter att kunna hjälpa fler.  Jag har aldrig drivit egen webbutik men redan 1997 byggde jag webbutik till Djurgården Hockey som sålde supportprylar och kläder och även butik som även den sålde liknande produkter fastän till segeltävlingen Whitbread Round the World Race (numera Volvo Ocean Race). Det var riktigt roligt att få vara med på den tiden också.

Nu handlar det dock om framtid. Den digitala marknadsföringen för ehandlare blir allt viktigare i och med att konkurrensen ökar mer och mer. Vi hoppas kunna leverera riktigt bra SEO som bevisligen fungerar ( ja det finns referenser och bra case redan nu att visa upp) i kombination med annan form av digital marknadsföring som annonsering i sociala medier, videomarknadsföring med SEO, Google AdWords och långsiktiga insatser som går under begreppet ”Content Marketing”. Vi är dessutom inte främmande för att de digitala kampanjerna sker i symbios med kampanjer i radio, TV och andra medier och vad som kan benämnas som mer traditionell marknadsföring.

Vår lite annorlunda lanseringsfilm, som vi ville göra och visa upp för att låta andra lära känna oss lite bättre, hittar du här nedan.

 

By | 2017-03-20T12:45:33+00:00 augusti 12th, 2016|Nyheter|5 Comments

About the Author:

5 Comments

 1. Anders Karlsson 12 augusti, 2016 at 04:54 - Reply

  Hahaha, fifan, den där videon är så rolig va! Jag tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gjort den sista veckan när vi filat på den!!! =) =) =)

  • Håkan Persson 12 augusti, 2016 at 04:59 - Reply

   Det finns nog de som inte förstår det roliga, inte så många men de finns säkert:)

 2. Phil Phool Pahaad 18 augusti, 2016 at 08:44 - Reply

  Dear kind sir mr Anders and mr Hakan sir, Congratulations on your financial marriage with Hakan Persson. For some time you did not reply to my link proposals on Skype and I thought you was ill or run over by white holy cow. Now I know. I will celebrate to you both during our diwali happy festivities which is now itself. Thank you again dear mr Anders sir and kind sir Hakan. Yours failthfully, Phil Phool Pahaad (CEO & Senior Advisor Southend SEO Company PLC LTD)

 3. Magnus Bråth 26 augusti, 2016 at 11:22 - Reply

  Riktigt roligt, stort lycka till.

  • Håkan Persson 29 augusti, 2016 at 09:01 - Reply

   Många tack!

Leave A Comment