Vem är bäst i Sverige på kombon ehandel, konverteringsoptimering och SEO?

Frågan vem som är bäst på ehandel, konverteringsoptimering och SEO är givetvis näst intill omöjlig att besvara. Man måste ha tillgång till en massa information om alla som är verksamma inom dessa områden och även om man har full access till dessa data så måste man mäta på rätt sätt. Sedan kan man förlita sig på publiken och ställa frågan med förhoppningen att få tillbaka subjektiva åsikter som tillsammans ger en bild som ligger så nära sanningen som möjligt. Alla som tagit några högskolepoäng i statistik vet hur bökigt det är att få tillförlitliga slutsatser och även om det görs rätt så behöver det inte ens betyda att det blir rätt. Risken för att det blir galet är nämligen överhängande stor. Ja sannolikheten för att det blir galet är förmodligen större än sannolikheten för att det blir helt rätt. Jag gör det mycket enklare för mig, jag struntar i vad ni andra tycker för jag har bestämt mig för att Anders Ivar Karlsson är bäst på att kombinera dessa tre intressanta områden.

Därför är Anders Ivar Karlsson bäst på att kombinera ehandel, konverteringsoptimering och SEO.

AndersIvar

Det handlar som sagt om vad jag anser och det finns säkert en och annan som inte tycker som jag. Jag tycker att Anders är en bra ambassadör som genom vetgirighet och hårt arbete inom dessa områden skaffat sig unika kunskaper som bygger på riktiga erfarenheter. Han är m a o inte killen som snackat sig till denna av mig utdelade titel. Även om han å andra sidan inte är dålig på att snacka, snarare tvärtom.

Jag skulle varmt rekommendera att ta kontakt med Anders om du står i startgroparna med att starta ehandel. Han vet vad som krävs och han är duktig, driftig och ärlig. Han har drivit och driver flera webbutiker, varit delägare i en SEO-byrå och ägnar sig, genom sitt bolag AndersIvar AB, dessutom åt konsultverksamhet inom SEO och konverteringsoptimering. Ja det han har skrivit om konverteringsoptimering här är värt att pusha lite extra för.  Som om allt detta inte var nog så har han alldeles nyligen erhållit Google Adwords-certifiering. Ja vi mer mänskliga kan få mindervärdeskomplex för mindre. Mitt intryck av Anders, efter att ha känt honom ett par år, är att han är på väg uppåt och framåt snarare än neråt och bakåt (vilket är ganska logiskt).

Säg hej och god jul till Anders på Twitter där han finns som @AndersIvar.

Om någon frågat mig vem som är bäst i Sverige på SEO (sökmotoroptimering) så kanske jag svarat med ett annat namn. Håll ögonen öppna för jag fick just en idé om att skriva ett blogginlägg om det också.

 

Ett svar till “Vem är bäst i Sverige på kombon ehandel, konverteringsoptimering och SEO?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *